Έκκληση του Μπαλτάκου προς το Μαξίμου: «Λάβετε μέτρα, διαφορετικά το πρωτάθλημα θα βρεθεί σε κίνδυνο»

Έκκληση του Μπαλτάκου προς το Μαξίμου: «Λάβετε μέτρα, διαφορετικά το πρωτάθλημα θα βρεθεί σε κίνδυνο»

Η απόφαση των διαιτητών να απεργήσουν και να μη σφυρίξουν το προσεχές σαββατοκύριακο στους αγώνες του πρωταθλήματος μετά τις σοβαρές απειλές προς τον Τάσο Παπαπέτρου στο παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τον Τάσο Νικολογιάννη στο bwinΣΠΟΡ FM, ο Τάκης Μπαλτάκος επικοινώνησε χθες με το Μαξίμου. Κατά τη συνομιλία του προέδρου της ΕΠΟ με τα στελέχη της κυβέρνησης, ζητήθηκε η λήψη κατάλληλων μέτρων για την προστασία των διαιτητών (Ελλήνων και ξένων) και η παροχή διαβεβαιώσεων για την ασφάλειά τους.

Με τη φράση «Λάβετε μέτρα, διαφορετικά το πρωτάθλημα θα βρεθεί σε κίνδυνο», ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων, καθώς προειδοποίησε τα στελέχη της κυβέρνησης.

Επιπλέον, σήμερα στις 11 προγραμματίζεται μια συνάντηση μεταξύ της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, στην οποία θα συμμετέχουν και διάφοροι διαιτητές που βρίσκονται στην Αθήνα. Στη συνέχεια, θα ανακοινωθούν τα μέτρα που θα ληφθούν.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη τρεις ομάδες του πρωταθλήματος έχουν εκφράσει τη στήριξή τους προς την απόφαση των διαιτητών για την απεργία, καθώς οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης έδειξαν την υποστήριξή τους με πρακτικό τρόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ