Σκληρές στιγμές για τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης, η σύζυγός του, Βιβή Κηπουρού, που είχε αντιμετωπίσει αρκετά χρόνια προβλήματα υγείας, έφυγε από την ζωή.
Αυτή η απώλεια θρηνείται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση της στον σύλλογο ως αντιπρόεδρος και την πολυετή της θητεία ως προπονήτρια.
Τον Ιούλιο του 2018, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε μιλήσει στο στούντιο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη δύσκολη μάχη της συζύγου του. Η Βιβή είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και ο Άγγελος είχε ξεκινήσει μια ενημερωτική καμπάνια για τη δωρεά οργάνων.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε τότε: «Από τις 2 Φλεβάρη δίναμε μια μεγάλη μάχη με τη Βιβή. Είμαι χαρούμενος γιατί βαδίζουμε στον προγραμματισμένο δρόμο και χωρίς εμπόδια. Πέρασε από δύσκολες στιγμές. Τέσσερις φορές είχε επιλαχόντα για μεταμόσχευση που οι άλλοι το έπαιρναν, αλλά όχι εκείνη. Το Ωνάσειο Νοσοκομείο είναι πολύ αυστηρό. Είναι ψυχολογικό βάσανο να είσαι έτοιμος για λειτουργία και τελικά να μην γίνεται τίποτα. Μετά από πέντε μήνες ξεκίνησα μια ενημερωτική καμπάνια και νομίζω ότι θα έχω την υποστήριξη όλων όσων διαθέτουν τον τρόπο να ενημερώσουν τον κόσμο. Πρέπει να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων, να γίνουν δωρητές οργάνων. Ευχαριστώ την κοπέλα που χάρισε την καρδιά της στη γυναίκα μου, προσέφερε φως σε δύο ανθρώπους. Επτά άνθρωποι πήραν ζωή από αυτή την κοπέλα που την ευγνωμονώ όλη μέρα. Η απόφαση των δικών της ανθρώπων ήταν πολύ γενναία. Η ενημέρωση είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή. Ο κόσμος, αν ενημερωθεί, θα δράσει. Θα διοργανώσουμε έναν φιλικό αγώνα μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας. Ήμουν επτά χρόνια προπονητής στην Κύπρο και δεν νομίζω ότι θα μου αρνηθούν. Είμαι χαρούμενος που ξεπεράσαμε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι».