Διαιτητές Super League 5ης αγωνιστικής: Ο Φωτιάς στην OPAP Arena, ο Τσακαλίδης στο Αγρίνιο και όλες οι υπόλοιπες επιλογές

Διαιτητές Super League 5ης αγωνιστικής: Ο Φωτιάς στην OPAP Arena, ο Τσακαλίδης στο Αγρίνιο και όλες οι υπόλοιπες επιλογές

Στο μικροσκόπιο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) βρίσκεται η 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους ορισμούς των διαιτητών να ανακοινώνονται και να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στους φιλάθλους κύκλους.

Οι Ελληνικές Επιλογές της ΚΕΔ: Στροφή στην Εντοπιότητα

Η απουσία κάποιου μεγάλου ντέρμπι από το πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στο να επιλέξει αποκλειστικά Έλληνες διαιτητές. Μια κίνηση που, σύμφωνα με αναλυτές, αποσκοπεί στην ενίσχυση του εγχώριου διαιτητικού σώματος και στην απόδοση ευκαιριών σε αξιόλογους Έλληνες ρέφερι.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι επιλογές για δύο σημαντικές αναμετρήσεις:

  • Ο Τσιμεντερίδης θα διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ένα ματς που παραδοσιακά κρύβει παγίδες και απαιτεί ψύχραιμες αποφάσεις. Η επιλογή του συγκεκριμένου διαιτητή υποδηλώνει εμπιστοσύνη στην ικανότητά του να διαχειριστεί την πίεση.
  • Ο Τσακαλίδης αναλαμβάνει την αναμέτρηση του Αγρινίου μεταξύ Παναιτωλικού και Παναθηναϊκού. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να διατηρήσει την ανοδική του πορεία, ενώ ο Παναιτωλικός θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Περισσότεροι Ορισμοί και Οι Αναλυτικές Λεπτομέρειες

Επιπλέον, ο Φωτιάς ορίστηκε να διευθύνει το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο, ενώ ο Κατσικογιάννης θα βρίσκεται στο γήπεδο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Οι συγκεκριμένοι ορισμοί αναμένεται να απασχολήσουν έντονα τους φίλους των ομάδων, με την ΚΕΔ να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των σχολίων για τις επιλογές της.

Αναλυτικά, οι διαιτητές και οι βοηθοί τους για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όπως ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ, έχουν ως εξής:

Σάββατο 27/09

  • 18:00 ΟλυμπιακόςΛεβαδειακός:
    • Διαιτητής: Κατσικογιάννης
    • Βοηθοί: Κολλιάκος, Κόλλιας
    • 4ος Διαιτητής: Μόσχου
    • VAR: Ζαμπαλάς
    • AVAR: Βεργέτης
  • 20:30 ΆρηςΠανσερραϊκός:
    • Διαιτητής: Ευαγγέλου
    • Βοηθοί: Πετρόπουλος, Απτόσογλου
    • 4ος Διαιτητής: Αντωνίου
    • VAR: Παπαπέτρου
    • AVAR: Γιαννούκας

Κυριακή 28/09

  • 17:00 ΑΕΚ-Βόλος:
    • Διαιτητής: Φωτιάς
    • Βοηθοί: Μεϊντάνας, Παπαδάκης
    • 4ος Διαιτητής: Γιουματζίδης
    • VAR: Βεργέτης
    • AVAR: Ευαγγέλου
  • 19:00 ΟΦΗΚηφισιά:
    • Διαιτητής: Παπαδόπουλος
    • Βοηθοί: Βαλιώτης, Κλεπετσάνης
    • 4ος Διαιτητής: Νταούλας
    • VAR: Σιδηρόπουλος
    • AVAR: Κατοίκος
  • 20:30 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ:
    • Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
    • Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Μπαλιάκας
    • 4ος Διαιτητής: Τομαράς
    • VAR: Παπαπέτρου
    • AVAR: Μόσχου
  • 21:00 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός:
    • Διαιτητής: Τσακαλίδης
    • Βοηθοί: Νικολακάκης, Στεφανής
    • 4ος Διαιτητής: Κουκουλάς
    • VAR: Ζαμαλάς
    • AVAR: Μυλοπούλου

Δευτέρα 29/09

  • 18:00 Ατρόμητος-Λάρισα:
    • Διαιτητής: Ματσούκας
    • Βοηθοί: Οικονόμου, Μωυσιάδης
    • 4ος Διαιτητής: Γεωργόπουλος
    • VAR: Φωτιάς
    • AVAR: Ανδρικόπουλος

Η ΚΕΔ, με τις επιλογές της αυτής της αγωνιστικής, στέλνει ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στους Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν σημαντικές αναμετρήσεις και να συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Οι ποδοσφαιρόφιλοι αναμένουν με αγωνία την έναρξη των αγώνων, ελπίζοντας σε δίκαιες και αμερόληπτες διαιτητικές αποφάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ