Το ΠΑΟΚ βρίσκεται στο δεύτερο παιχνίδι φιλικής αναμέτρησης στο Χορστ της Ολλανδίας, αντιμετωπίζοντας την Χιμπέρνιαν (17:00, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6). Βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας του και πασχίζει να βελτιώσει τις επιδόσεις του.
Ο ΠΑΟΚ είχε το πρώτο του τεστ την Τετάρτη (03/07), το οποίο ήταν ενθαρρυντικό. Κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας, εμφανίζοντας μια καλή εικόνα στο γήπεδο.
Οι σκόρερ του αγώνα ήταν οι δύο Αυστριακοί, Στέφαν Σβαμπ και Τόμας Μουργκ. Ο πρώτος προσέφερε ασίστ για το γκολ του συμπαίκτη του, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους κορυφαίους στον αγώνα.
Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε διαφορετικές συνθέσεις στον αγώνα, με το πρώτο μέρος να είναι λίγο πιο θετικό. Είναι σημαντικό να δει συνέχεια και βελτίωση από την ομάδα του, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι από την ένταση της προπόνησης.
Και να θυμηθούμε ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δε θα συμμετάσχει στο σημερινό παιχνίδι, καθώς συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησής του.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, καθώς έχει λάβει άδεια μετά τη συμμετοχή του στο Euro 2024 με την εθνική ομάδα της Σερβίας.