Η Παρασκευή 27 Ιουνίου σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου, φέρνοντας νέα δεδομένα στο μέλλον του συλλόγου.
Έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού
Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη Δευτέρα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) έδωσε το καθοριστικό «πράσινο φως» στον επιχειρηματία Γιαχιά Χασίν, κάτοχο αλγερινών ριζών και βρετανικής υπηκοότητας, για την απόκτηση του 94% των μετοχών της ομάδας – το μερίδιο που κατείχε ως τότε ο ιδρυτής και μεγαλομέτοχος Γιώργος Σπανός.
Ουσιαστικά βήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας
Αν και σε πρώτο στάδιο φαινόταν πως η διαδικασία μεταβίβασης θα προχωρήσει ταχύτατα, οι επόμενες ημέρες αφιερώθηκαν στην προετοιμασία και την οργάνωση των συμφωνητικών μεταβίβασης μετοχών. Πρόκειται για τυπικά όμως απαραίτητα έγγραφα που καθορίζουν τις λεπτομέρειες και διασφαλίζουν την ομαλή ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Αισιοδοξία και επόμενα βήματα
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, υπάρχει έντονη αισιοδοξία για την υπογραφή των συμφωνητικών εντός της Παρασκευής. Το επόμενο κρίσιμο βήμα θα είναι η κατάθεση της πρώτης δόσης του συμφωνηθέντος ποσού από τον Γιαχιά Χασίν, που αποτελεί προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης. Συγκεκριμένα, η κατάθεση αφορά το αρχικό ποσό και όχι το σύνολο της οικονομικής συμφωνίας.
Προετοιμασία για τη νέα σεζόν
Όλες αυτές οι εξελίξεις συμβαίνουν παραμονές της προγραμματισμένης πρώτης προπόνησης του Ατρομήτου για τη σεζόν 2024-2025, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουνίου. Με την αλλαγή ιδιοκτησίας να ολοκληρώνεται, η ομάδα σηματοδοτεί νέα αρχή και ανοδική πορεία στον ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.