Άρης Θεσσαλονίκης: Απουσίες Σίστο και Βέλεθ στο Επόμενο Ματς

Άρης Θεσσαλονίκης: Απουσίες Σίστο και Βέλεθ στο Επόμενο Ματς

Ένας νέος “πονοκέφαλος” για τον Μαρίνο Ουζουνίδη πριν την κρίσιμη αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ στο “Κλ. Βικελίδης”.

Προβλήματα Τραυματισμών στον Άρη πριν τον Αγώνα με την ΑΕΚ

Η προετοιμασία του Άρη Θεσσαλονίκης για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” σημαδεύεται από προβλήματα τραυματισμών. Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστεί απρόοπτα, καθώς βασικοί παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Απουσία του Πιόνε Σίστο και η Κατάσταση των υπολοίπων

Συγκεκριμένα, ο Δανός εξτρέμ Πιόνε Σίστο δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι. Παράλληλα, ο Φραν Βέλεθ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Ούγκο Μάγιο συμμετείχε μόνο σε μέρος της προπόνησης. Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο έμπειρος Ισπανός δεξιός μπακ θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τους Τραυματισμούς

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση των τραυματιών, όπου αναφέρεται:

«Ο Ούγκο Μάγιο συμμετείχε σε κομμάτι του προγράμματος, ο Φραν Βέλεθ έκανε θεραπεία και ατομικό, ο Μάρκο Κέρκεζ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πιόνε Σίστο έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του».

Η έκβαση των τραυματισμών αυτών αναμένεται να επηρεάσει τις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αρχική ενδεκάδα στον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ