Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δοθούν εισιτήρια στη θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/9) ανάμεσα σε Άρη και Ηρακλή. Στη σημερινή (17/9) ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα, αφήνοντας ουσιαστικά την απόφαση σε εκκρεμότητα λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το παιχνίδι.

Η Αστυνομία έχει ήδη αποφασίσει την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών των «κυανόλευκων». Η απόφαση ελήφθη στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, όπου η πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε αρνητική σε κάθε πρόταση για παρουσία φιλάθλων του Ηρακλή στο γήπεδο — ακόμη και μετά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό.

Την ίδια ώρα, οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή με θετική διάθεση, προκειμένου να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους και να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, προσκρούει στην εισήγηση της Αστυνομίας.

Στο κάδρο μπαίνει πλέον και ο Γιάννης Βρούτσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, με το κλίμα να μην αφήνει πολλά περιθώρια για άνοιγμα της θύρας 1.