Μία κίνηση αναγνώρισης και ευχαριστίας από τη διοίκηση του Άρη προς τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας έρχεται να ζεστάνει την ατμόσφαιρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα ότι όλοι οι φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν και υποστήριξαν την ομάδα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα έχουν ελεύθερη είσοδο στον επερχόμενο αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Αυτή η κίνηση αφορά περίπου 1000 οπαδούς του Άρη, οι οποίοι αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την έντονη βροχόπτωση στη Λιβαδειά, για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, σε έναν αγώνα που δυστυχώς έληξε με ήττα 4-1 για τον Άρη.
Η διοίκηση του Άρη, με αυτή την κίνηση, θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την αφοσίωση και την υποστήριξη των φιλάθλων, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα, ακόμα και μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα όπως αυτό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.