Εκτός έδρας χωρίς φιλάθλους ο Άρης στο Πανθεσσαλικό! Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Ανακοίνωση Βόλου για τον Αγώνα με τον Άρη
Η ΠΑΕ Βόλος, σε επίσημη ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι στον αγώνα της 1ης Μαρτίου (17:00) εναντίον του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Η απόφαση αυτή οφείλεται στην άρνηση της ΠΑΕ Άρης να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν από οπαδούς της κατά τη διάρκεια του αγώνα του 2021.
Λεπτομέρειες της Ανακοίνωσης:
“Η ΠΑΕ Βόλος, αν και σέβεται τους φιλάθλους του Άρη, ενημερώνει ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (1/3) Βόλος – Άρης, λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει με την ΠΑΕ Άρης από την άρνησή της να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στον αγώνα του 2021.
Επιπλέον, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια αγώνα και προσκλήσεις. Κατά συνέπεια, δικαίωμα εισόδου στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τον αγώνα Βόλος – Άρης θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.”
Η απόφαση αυτή αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την παρουσία των φίλων του Άρη στο παιχνίδι και δημιουργεί ερωτηματικά για τη στάση της ΠΑΕ Άρης σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών.