Έντονες αναταράξεις συμβαίνουν στον Ολυμπιακό.
Μετά την αποχώρηση του Πέδρο Άλβες από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, θεωρείται βέβαιο ότι ο επόμενος που θα ακολουθήσει τα ίχνη του είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ.
Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ο Πορτογάλος προπονητής ήταν απόλυτα σιωπηλός κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας χθες.
Δεν ήταν μόνο απρόθυμος να μιλήσει, αλλά έδειχνε έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα των «ερυθρολεύκων».
Είναι γεγονός ότι η λύση της συνεργασίας με τον 58χρονο τεχνικό θεωρείται θέμα ωρών, όπως αναφέρει η πορτογαλική Τύπος.
Όσον αφορά τον Πασκάλ Γιάνσεν, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα και παρακολούθησε τον αγώνα της Κ19 του Ολυμπιακού με την Ίντερ στο Καραϊσκάκη, υπάρχουν αναφορές ότι συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ωστόσο, καμία συγκεκριμένη συμφωνία δεν ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο 51χρονος προπονητής φάνηκε διστακτικός να αναλάβει αμέσως την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει νέα συνάντηση μέσα στην ημέρα, αλλά μέχρι την περασμένη νύχτα δεν είχε υπάρξει αποτελεσματική ολοκλήρωση των συζητήσεων.