Το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ποιος θα αγωνιστεί δίπλα στον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας. Ο Φρέιρε ακόμη δεν έχει καθαρίσει αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα, αλλά ακόμη και αν πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς, η αγωνιστική του κατάσταση δεν είναι στο απόλυτο απόγειο.
Ο Αργεντινός παίκτης απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας από τις αρχές Οκτωβρίου, όταν τραυματίστηκε και απουσίασε από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, ακόμη και αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, έχει απουσίασει περίπου 20 ημέρες από προπονήσεις και αγώνες.
Η πιο πιθανή επιλογή για αντικαταστάτης αυτήν τη στιγμή φαίνεται να είναι ο Ντόη, ο οποίος έπαιξε και στη Σερβία κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα. Αυτή φαίνεται να είναι η πιο πιθανή επιλογή, καθώς ο Ντόη έχει ήδη παίξει στο παρελθόν δίπλα στον Ρέτσο και έχουν συνεργαστεί στον αγωνιστικό χώρο.
Φυσικά, υπάρχει και η εναλλακτική λύση του Πορόζο. Ωστόσο, σε σύγκριση με τον Ντόη, έχει παίξει μόλις πέντε αγώνες, με μεγαλύτερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα στον αγώνα στα Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε για περίπου 45 λεπτά.
Έτσι, ανάμεσα στους δύο, ο Ντόη φαίνεται να είναι η πιο λογική επιλογή για τον Μαρτίνεθ ως βασικός.