Το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο γήπεδο “OPAP Arena” έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στη δυνατότητα του Παναθηναϊκού στις στατικές φάσεις, καθώς και στην αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του για να αποφύγουν την ήττα.
«Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε, τους ισοφαρίσαμε, και μετά αυτοί προηγήθηκαν. Στο τέλος παλέψαμε για να πάρουμε εμείς τη νίκη και ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω πως μας νίκησαν στις στατικές φάσεις. Το είχαμε δουλέψει, αλλά ο αντίπαλος ήταν δυνατός και είναι μία μεγάλη ομάδα. Μου άρεσε η αποφασιστικότητα των παικτών μου να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Κάθε φορά που η ΑΕΚ προηγείται, βλέπουμε πως δεν σταματάει και θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρει», επεσήμανε στην Cosmote TV.