Αγρίνιο: 25χρονη εισέβαλε σε γυμνάσιο και χτύπησε με καρέκλα μαθήτρια – Στο νοσοκομείο η ανήλικη

Αγρίνιο: 25χρονη εισέβαλε σε γυμνάσιο και χτύπησε με καρέκλα μαθήτρια – Στο νοσοκομείο η ανήλικη

Στο Γυμνάσιο – Λύκειο Εμπεσού στο Αγρίνιο σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό, με μια 25χρονη να εισβάλλει σε τάξη και να χτυπά μαθήτρια τρίτης τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη εισέβαλε στην αίθουσα της Γ΄ Γυμνασίου, όπου είναι μαθητής ο αδελφός της, και άρχισε να προκαλεί αναστάτωση.

Αν και οι λεπτομέρειες των αιτιών της εισβολής της στην σχολική αίθουσα είναι ακόμα ασαφείς, φαίνεται ότι η κατάσταση εξελίχθηκε σε σοβαρό επεισόδιο όταν η 25χρονη επιτέθηκε με καρέκλα σε μια μαθήτρια, η οποία φέρεται να κορόιδευε τον αδερφό της.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, η μαθήτρια τραυματίστηκε και αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αστυνομία συνέλαβε την 25χρονη λίγο μετά το περιστατικό. Ακόμα πρέπει να διερευνηθούν τα κίνητρά της και οι συνθήκες της επίθεσης.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών αναμένουν ενημέρωση από τις αρχές του σχολείου και την αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για την προστασία των μαθητών στο μέλλον.

Πηγή: achaianews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ