Έτοιμη για τη μάχη με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη! Η ΑΕΚ ταξίδεψε με τον Περέιρα στην αποστολή, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης για την Stoiximan Super League.
Επιστροφή Περέιρα, Στήριξη από Μάνταλο
Ο Περέιρα, παρότι ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, είναι ετοιμοπόλεμος. Η παρουσία του είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Πινέδα, Γιόνσον και Μάνταλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάνταλος, παρά την απουσία του από το παιχνίδι, ακολούθησε την ομάδα στη Θεσσαλονίκη δείχνοντας το ομαδικό πνεύμα.
Η παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου
Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθεί και ο Μάριος Ηλιόπουλος, επιβεβαιώνοντας τη στήριξή του. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε αρκετές φορές στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, συζητώντας με τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα για την πορεία της ομάδας και τις προκλήσεις που ακολουθούν.