ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος εξετάζει τους τραυματισμούς

ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος εξετάζει τους τραυματισμούς

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μία κρίσιμη περίοδο, καθώς ο Μάριος Ηλιόπουλος, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, έχει ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με τους υπεύθυνους της ομάδας για να εντοπισθεί η αιτία πίσω από τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Τους τελευταίους 2-3 εβδομάδες, η «Ένωση» έχει σημειώσει σημαντικές απώλειες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο ματς με την Athens Kallithea (0-0), όπου οι τραυματισμοί έφθασαν τους οκτώ, με τις περισσότερες περιπτώσεις να αφορούν θλάσεις. Αυτό έχει δημιουργήσει έντονες ανησυχίες στον ιδιοκτήτη, ο οποίος βλέπει την επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έχει κάνει να κινδυνεύει, καθώς πολλοί από τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές αναγκάζονται να παραμείνουν εκτός δράσης.

Στο πλαίσιο αυτό, οι συζητήσεις του Μάριου Ηλιόπουλου περιλαμβάνουν προπονητές, υπευθύνους φυσικής κατάστασης και το ιατρικό επιτελείο, με στόχο να ανακαλυφθεί η ρίζα του προβλήματος που πλήττει την ομάδα από την προηγούμενη περίοδο και περιορίζει τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα. Ο ιδιοκτήτης είναι προσηλωμένος στο να βρει λύσεις, ακόμη και μέσω ενίσχυσης της υπάρχουσας ομάδας, ώστε να διασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.

Στο μεταξύ, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στα Σπάτα για προπονήσεις και προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena. Η κατάσταση του Μουκουντί είναι αβέβαιη, καθώς φαίνεται δύσκολο να προλάβει, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι οι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς. Από την άλλη, ενθαρρυντικά νέα προκύπτουν για τους Οντουμπάτζο, Λαμέλα και Άμραμπατ, οι οποίοι έχουν καλές πιθανότητες επιστροφής. Επίσης, οι Ρότα και πιθανώς Λιούμπισιτς επιστρέφουν στην ομάδα, ενώ το Μαρσιάλ αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα, με την ελπίδα να είναι έτοιμος να προσφέρει στην αποστολή ως αλλαγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ