Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα, και σήμερα έκανε την πρώτη προπόνησή της μετά τον αγώνα με τη Μπράιτον.
Ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα είδε τους ίδιους παίκτες που είχε διαθέσιμους και στον αγώνα στην Αγγλία να προπονούνται και να μην μπορούν να συμμετάσχουν στην προπόνηση. Οι βασικοί στόπερ Μουκουντί και Βίντα απουσίαζαν και φαίνεται αμφίβολη η συμμετοχή τους στον αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Επίσης, ο Χατζισαφί δεν προπονήθηκε και συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του από τον τραυματισμό του στο κεφάλι κατά τον αγώνα με τη Μπράιτον. Είναι βέβαιο ότι ο Ιρανός δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι.
Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι θα ολοκληρωθεί με προπόνηση την Κυριακή, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Αλμέιδα.