Η ΑΕΚ κράτησε την πρωτιά της βαθμολογίας με ένα ξεκάθαρο 4-0 επί του Λεβαδειακού χθες. Ο Ολυμπιακός μένει δυο βαθμούς πίσω, αφού νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό το Σάββατο. Ο ΠΑΟΚ χάνει έδαφος, ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ Novibet στη Λάρισα και τώρα βλέπει την ΑΕΚ πέντε βαθμούς μπροστά, τρεις από τον Ολυμπιακό, παρόλο που έχει ένα ματς λιγότερο.
Αποτελέσματα και βαθμολογία της 22ης αγωνιστικής
Ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League με πέντε αγώνες την Κυριακή. Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από το Ηράκλειο, 2-0 τον ΟΦΗ, και μένει τρεις βαθμούς από τον τέταρτο Λεβαδειακό, με ένα ματς λιγότερο. Άλλοι αγώνες έδωσαν ισοπαλίες, όπως το 1-1 του Άρη με την Κηφισιά και του Πανσερραϊκού με τον Βόλο 2-1.
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου είχαμε δύο ματς: Asteras AKTOR – Ατρόμητος 1-2 και Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0.
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2, Πανσερραϊκός – Βόλος 2-1, ΑΕΛ Novibet – ΠΑΟΚ 1-1, Άρης – Κηφισιά 1-1, ΑΕΚ – Λεβαδειακός 4-0.
Πρόγραμμα 23ης αγωνιστικής
Η επόμενη αγωνιστική ξεκινά Σάββατο 28 Φεβρουαρίου με ΟΦΗ – ΑΕΛ Novibet στις 17:00, Ατρόμητος – Παναιτωλικός στις 19:30 και Κηφισιά – Λεβαδειακός στις 20:00. Κυριακή 1 Μαρτίου συνεχίζουμε με Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 16:00, Βόλος – ΑΕΚ 17:30, ΠΑΟΚ – Asteras AKTOR 19:00 και Παναθηναϊκός – Άρης 20:00. Η μάχη για την κορυφή συνεχίζεται, με τον Παναθηναϊκός να ψάχνει βαθμούς στο ντέρμπι.