«Πιθανή η Μετακίνηση του Πέδρο Μαρτίνς για Τεχνικός της Σάο Πάολο αντικαθιστώντας τον Ντοριβάλ Ζούνιορ»

«Πιθανή η Μετακίνηση του Πέδρο Μαρτίνς για Τεχνικός της Σάο Πάολο αντικαθιστώντας τον Ντοριβάλ Ζούνιορ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την τετραετή θητεία του στον Ολυμπιακό, προσλήφθηκε από την Αλ-Γκαράφα του Κατάρ τον Νοέμβριο του 2022 με τον Πορτογάλο προπονητή να αναλαμβάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του ομάδα μακριά από την πατρίδα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο 53χρονος τεχνικός είναι πιθανό να συνεχίζει να δουλεύει μακριά από την Πορτογαλία, αφού η βραζιλιάνικη Σάο Πάολο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και θεωρεί ότι ο Μαρτίνς είναι από τους υποψήφιους για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας στην οποία αγωνίζονται οι Χάμες Ροντρίγκες, Λούκας Μόουρα και Ραφίνια.

«Ο Ακαϊντίν είναι ο εκλεκτός του Τερίμ για την άμυνα του Παναθηναϊκού»

«Ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να είναι καθ’ οδόν για τη Βραζιλία. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υποψήφιος για τη θέση του προπονητή της Σάο Πάολο, θέση που άφησε πρόσφατα κενή ο Ντοριβάλ Ζούνιορ, ο οποίος διορίστηκε νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι το καλύτερο όνομα για να αναλάβει τη θέση. Η Σάο Πάολο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς, που αυτή τη στιγμή προπονεί την Αλ-Γκαράφα του Κατάρ και σύντομα θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά η ‘Desporto ao Minuto’.

Επίσης σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ένα άλλο όνομα που προτάθηκε για τη θέση του προπονητή ήταν αυτό του Αντόνιο Ολιβέιρα, που τώρα προπονεί τον Κουιάμπα. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος αρνήθηκε κάθε είδους επαφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ