Μονακό: Κατακτά το Leaders Cup με εκδίκηση και θρίαμπο 103-79 επί της Λε Μαν

Μονακό: Κατακτά το Leaders Cup με εκδίκηση και θρίαμπο 103-79 επί της Λε Μαν

Η Μονακό νίκησε τη Λε Μαν με 103-79 και πήρε το Leaders Cup 2026 στην Arena Futuroscope του Πουατίου. Πέρσι η Λε Μαν είχε κερδίσει τον τελικό 104-96, αλλά φέτος η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε τα πράγματα αλλιώς από την αρχή.

Προηγείται με 30-12 στο πρώτο δεκάλεπτο η Μονακό και κράτησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος. Δεν δέχτηκε απειλή από τους αντιπάλους.

Οι πρωταγωνιστές της Μονακό

Ο Έλι Οκόμπο έβαλε 19 πόντους, ενώ ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ είχε 17 πόντους και 4 ριμπάουντ. Σημαντικός ήταν και ο Ντάνιελ Τάις με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Άλφα Ντιαλό με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ο Μάικ Τζέιμς με 12 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ, και ο Ματ Στραζέλ με 10 πόντους. Πολλοί παίκτες έφτασαν διψήφιο αριθμό πόντων, κάτι που δείχνει την ισορροπημένη απόδοση της ομάδας.

Η εμφάνιση της Λε Μαν

Από τη Λε Μαν ξεχώρισε ο Τζόνι Μπερχανεμέσκελ με 22 πόντους, αλλά δεν έφτασε για να αλλάξει την κατάσταση. Τα δεκάλεπτα: 30-12, 53-40, 76-58, 103-79.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ