Ζάετς: «Χαρά μου να προκριθούμε εξαιτίας του Παναθηναϊκού – Ήρεμοι και τολμηροί στην Τούμπα»

Ζάετς: «Χαρά μου να προκριθούμε εξαιτίας του Παναθηναϊκού – Ήρεμοι και τολμηροί στην Τούμπα»

Ο Βέλιμιρ Ζάετς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μιλώντας για το ματς με τον ΠΑΟΚ σήμερα και αναφερόμενος και στον Παναθηναϊκό.

«Ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου και θα χαρώ διπλά αν προκριθούμε. Χαίρομαι που θα δω πολλούς φίλους από την Ελλάδα. Το ματς θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε ήρεμοι και τολμηροί. Έχουμε επιτύχει μεγάλο αποτέλεσμα και με αυτή τη νοοτροπία μπορούμε να φτάσουμε μακριά μέχρι τα προημιτελικά», δήλωσε ο «ισχυρός άνδρας» της κροατικής ομάδας και πρώην θρύλος του «τριφυλλιού».

Σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης της Ντινάμο και της επιτυχίας στον αγώνα, πρόσθεσε: «Είναι ωραίο να ονειρευόμαστε, αλλά ας διατηρήσουμε ψυχραιμία. Πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και μετά να επικεντρωθούμε στο κροατικό πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζουμε τη Ριέκα και τη Χάιντουκ. Τους σέβομαι και θέλω καλές σχέσεις με τις κροατικές ομάδες. Θα μάχομαι γι’ αυτό. Είμαι ευτυχής που οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί μας, η Χάιντουκ και η Ριέκα, με συγχαίρουν για την εκλογή μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ