Η τελευταία προετοιμασία του Μεντιλίμπαρ για τον τελικό

Η τελευταία προετοιμασία του Μεντιλίμπαρ για τον τελικό

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την πλήρη προετοιμασία για τον τελικό από αύριο. Σήμερα, ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραχωρεί ρεπό στην ομάδα για να ξεκουραστούν μετά από μια απαιτητική σεζόν.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει την ευκαιρία να σχεδιάσει με σαφήνεια το τελικό πλάνο για την κατάκτηση του Conference League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην OPAP Arena.

Σχετικά με τη σύνθεση της ομάδας, οι Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί θεωρούνται βασικοί, με ανασφαλές θέμα τη συμμετοχή του Ορτέγκα.

Ο προπονητής επικεντρώνεται στην πίεση της ομάδας, που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Επίσης, σχεδιάζει τρόπους για να αντιμετωπίσει την επιθετική δύναμη του αντιπάλου, αλλά και να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της ιταλικής ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ