Η ομάδα του ΠΑΟΚ ταξίδεψε προς τη Ζάγκρεμπ

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ταξίδεψε προς τη Ζάγκρεμπ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό (07/03) παιχνίδι με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία, για τη φάση των «16» του Conference League, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Λίγο αργότερα, μετά την ανακοίνωση της αποστολής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ετοιμαζόμενοι για πτήση τσάρτερ προς την Ζάγκρεμπ. Μετά την άφιξή τους, θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου και του Κοτάρσκι στο «Μάξιμιρ» στις 19:30 ώρα Κροατίας.

Οι παίκτες που δεν περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι Σαμάτα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζοάν Σάστρε, με τον τελευταίο να είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Ότo, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.

Πηγή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ