Επιστροφή Κατσίβελη και προετοιμασία για Σολέ: Μάχη για την πρόκριση στον τελικό του FIBA Europe Cup!
Με το βλέμμα στον πρώτο ημιτελικό του FIBA Europe Cup, ο ΠΑΟΚ και ο Δημήτρης Κατσίβελης δίνουν μάχη με τον χρόνο. Ο αυριανός αγώνας (Τετάρτη 26/3, 20:15) στην κατάμεστη
PAOK Sports Arena
απέναντι στη Σολέ είναι κομβικής σημασίας.
Η προσπάθεια επιστροφής του Δημήτρη Κατσίβελη
Ο έμπειρος γκαρντ, απουσίασε από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στόχος του Δημήτρη Κατσίβελη είναι να ενισχύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σολέ.
Έμφαση στην τακτική και ανάλυση του αντιπάλου
Στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καντσελιέρι, η ομάδα επικεντρώθηκε στην ανάλυση του παιχνιδιού της Σολέ μέσω βίντεο και στην εξάσκηση του τακτικού πλάνου. Μια τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη πριν από τον μεγάλο αγώνα.
Άφιξη και προπόνηση της Σολέ στη Θεσσαλονίκη
Η αποστολή της Σολέ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης, ενώ οι Γάλλοι θα πραγματοποιήσουν προπόνηση στο PAOK Sports Arena το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του FIBA Europe Cup.