Το Babel με τον Brad Pitt και την Cate Blanchett έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix Ελλάδας

Η οσκαρική ταινία Babel του Alejandro G. Iñárritu θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix σε λίγες μέρες. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 1 Αυγούστου μέσα από την κατηγορία “New & Hot”.

Το Babel πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt ως Richard και η Cate Blanchett ως Susan. Οι Iñárritu και Guillermo Arriaga ήταν υπεύθυνοι για το σενάριο και την ιδέα της ταινίας. Η ταινία απεικονίζει πολλές ιστορίες που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες χώρες, ολοκληρώνοντας έτσι την τριλογία των Arriaga και Iñárritu.

Το Babel κυκλοφόρησε το 2006 και κέρδισε αρκετά βραβεία, όπως και μια Όσκαρ για την Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική. Το cast περιλαμβάνει επίσης πολλούς άλλους ηθοποιούς.

Η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix Ελλάδας την 1η Αυγούστου.

Η πλοκή του Babel αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού Αμερικανών που πέφτει θύμα βίας κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Μαρόκο, με τα γεγονότα να εξελίσσονται σε πολλές άλλες χώρες.

Το Babel κυκλοφόρησε στο φεστιβάλ των Καννών το 2006, όπου ο Iñárritu κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Παρουσιάστηκε επίσης στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και κυκλοφόρησε παγκοσμίως με επιτυχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ