Ο ρόλος του Galactus στη Marvel πάει στον ηθοποιό Ralph Ineson

Ο ρόλος του Galactus στη Marvel πάει στον ηθοποιό Ralph Ineson

Η Marvel συνεχίζει την επιλογή ηθοποιών για τις μεγάλες ταινίες της και αυτή τη φορά ανακοίνωσε τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον κακό στο The Fantastic Four και συγκεκριμένα τον Galactus. Ο Galactus θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους κακούς στην ιστορία των Marvel Comics και ο ηθοποιός που επιλέχθηκε έχει παίξει σε ταινίες όπως το The Witch και το Game of Thrones.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο βρετανός ηθοποιός Ralph Ineson υπέγραψε για το ρόλο του Galactus στο Marvel Cinematic Universe. Ο Ineson έχει προηγουμένως εμφανιστεί σε ταινίες όπως το Harry Potter, όπου υποδύθηκε τον Amycus Carrow, και στο The First Omen.

Η παραγωγή της ταινίας The Fantastic Four είναι σε εξέλιξη και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι στην Αγγλία. Ο Ineson θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Perdro Pascal ως Reed Richards/Mr. Fantastic, τη Vanessa Kirby ως Sue Storm/Invisible Woman, τον Joseph Quinn ως Storm/Human Torch, την Julia Garner στο ρόλο της Silver Surfer και τον Ebon Moss-Bachrach ως Ben Grimm/The Thing.

Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Matt Shakman της σειράς “WandaVision” με σενάριο από τους Josh Friedman, Jeff Kaplan και Ian Springer. Η ταινία ανήκει στη Phase 6 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και αναμένεται να οδηγήσει στο Avengers: Secret Wars. Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν αποκαλυφθεί, με φήμες να υποδηλώνουν πως η ταινία ενδέχεται να λάβει χώρα στα ’60s.

Η ταινία The Fantastic Four θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου 2025.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ