Νέα ταινία με τον Brad Pitt κατέκτησε την κορυφή στο Netflix στην Ελλάδα

Νέα ταινία με τον Brad Pitt κατέκτησε την κορυφή στο Netflix στην Ελλάδα

Πρόσφατα, μια ταινία με τον διάσημο ηθοποιό Brad Pitt κυκλοφόρησε στο Netflix στην Ελλάδα και εξασφάλισε γρήγορα την πρώτη θέση στις λίστες. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα streaming πρόσθεσε νέες και παλιές σειρές και ταινίες την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα το top 10 να αλλάξει.

Έτσι, η ταινία Bullet Train, παραγωγής Sony Pictures με τον Brad Pitt, κατέκτησε την κορυφαία θέση, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το The Wages of Fear. Στη συνέχεια, στην τρίτη θέση βρέθηκε το The Tearsmith, ενώ στην πεντάδα συμπληρώνουν τα Emily the Criminal και το Heart of the Hunter.

Ανάμεσα στις ταινίες του top 10 βρίσκονται και τα τρία Maze Runner. Έτσι, η επιτυχημένη σειρά κατέκτησε θέσεις όπως η 6η με το Maze Runner Scorch Trials, η 7η και 8η με τα The Maze Runner και Maze Runner Death Cure αντίστοιχα. Στη δεκάδα βρίσκονται επίσης τα Eight for Silver και το No Pressure.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι δέκα δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα:

  1. Bullet Train
  2. The Wages of Fear
  3. The Tearsmith
  4. Emily the Criminal
  5. Heart of the Hunter
  6. Maze Runner Scorch Trials
  7. The Maze Runner
  8. Maze Runner Death Cure
  9. Eight for Silver
  10. No Pressure

TE86Jrz

h3RDhR5

Σύνοψη της ταινίας Bullet Train:

Η πλοκή του Bullet Train αφηγείται την ιστορία του Ladybug, υποδυόμενος τον Brad Pitt, έναν ατυχή δολοφόνο που επιδιώκει να ολοκληρώσει την αποστολή του χωρίς εντάσεις μετά από ακολουθούμενες αποτυχίες. Ωστόσο, η μοίρα του φέρνει αντιμέτωπο με έναν φονικό αντίπαλο από τη διεθνή σκηνή και τόπους – ο καθένας με τους δικούς του σκοπούς, επάνω στο γρηγορότερο τρένο του κόσμου. Ο στόχος τους; Να αποβιβαστούν από εκείνο το τρένο.

Η ταινία κατατεθένικεται από ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους: Sandra Bullock, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Hiroyuki Sanada, Logan Lerman, Andrew Koji, Masi Oka και Bad Bunny.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ