Νέα Blair Witch ταινία ανακοινώθηκε από το γνωστό horror στούντιο!

Νέα Blair Witch ταινία ανακοινώθηκε από το γνωστό horror στούντιο!

Νέα Blair Witch ταινία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, με τη Lionsgate να συνεργάζεται με το δημοφιλές στούντιο Blumhouse Productions. Η ανακοίνωση έγινε στο CinemaCon, όπου ανακοινώθηκε ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει αρκετές νέες ταινίες τρόμου, χαρίζοντας νέα ζωή σε κλασικές ταινίες της Lionsgate.

O Jason Blum, ο ιδρυτής της Blumhouse, είναι γνωστός για τις επιτυχημένες low-budget προσεγγίσεις του στον τρόμο, με σειρές όπως το “Paranormal Activity” και το “The Purge”. Το νέο “The Blair Witch Project” δεν θα είναι ούτε sequel ούτε prequel, αλλά ένα “νέο όραμα” που υπόσχεται μια φρέσκια εμπειρία για τους θεατές. Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά οι φίλοι της αρχικής ταινίας μπορούν να περιμένουν κάτι ενδιαφέρον.

Το πρωτότυπο “The Blair Witch Project” κυκλοφόρησε το 1999 και έγινε μεγάλη επιτυχία, εισπράττοντας 248 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ιστορία αφορά τρεις φοιτητές που εξαφανίζονται στα Μαύρα Λόφους του Maryland το 1994 ενώ κινούνται για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ για τη μάγισσα Blair. Η νέα Blair Witch ταινία υπόσχεται μια συναρπαστική αναβίωση του θρίλερ για τη νέα γενιά.

Ο Adam Fogelson, από τη Lionsgate, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτήν τη συνεργασία με τον Jason Blum και τον παραγωγό Roy Lee. Ο Lee είχε εργαστεί και στο reboot του “Blair Witch” το 2016, κάνοντας τη συνεργασία του με τον Blum ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ