Μεγάλη καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Saw 11 από τη Lionsgate – Αλλαγές στις ημερομηνίες και για το The Crow

Μεγάλη καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Saw 11 από τη Lionsgate – Αλλαγές στις ημερομηνίες και για το The Crow

Η εταιρεία Lionsgate ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αλλάξει το πρόγραμμα κυκλοφοριών της, επηρεάζοντας τις πρεμιέρες των ταινιών The Crow και Saw 11.

Σύμφωνα με αναφορές, η ταινία The Crow με τον ηθοποιό Bill Skarsgård, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει πλέον στις 23 Αυγούστου. Ο Skarsgård υποδύεται τον νέο Eric Draven, τον γκοθά ροκ μουσικό που επιστρέφει από τους νεκρούς για εκδίκηση με τη βοήθεια ενός μυστηριώδους κορακιού.

Η Shelly Webster υποδύεται η τραγουδίστρια FKA Twigs, ενώ τη σκηνοθεσία του remake του The Crow αναλαμβάνει ο Rupert Sanders, με τους σεναριογράφους να είναι οι Zach Baylin και Will Schneider.

Όσον αφορά το επόμενο κεφάλαιο του Saw, η κυκλοφορία της ταινίας καθυστέρησε, με το Saw 11 να αναμένεται τώρα στις 26 Σεπτεμβρίου 2025. Ο σκηνοθέτης Kevin Greutert θα επιστρέψει για το project, με τους σεναριογράφους να μην αναλαμβάνουν το σενάριο για αυτήν την ταινία.

Η Lionsgate δεν έδωσε λεπτομερείς εξηγήσεις για την καθυστέρηση, αλλά πιθανότατα αυτό έγινε για να δημιουργηθεί μια καλύτερη ταινία. Έτσι, το Saw 11 δεν θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του Halloween όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ