Η δημοφιλής ταινία της Sony κατέφθασε δωρεάν στο ERTFLIX

Η δημοφιλής ταινία της Sony κατέφθασε δωρεάν στο ERTFLIX

Πρόσφατα, το ERTFLIX ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την Sony Pictures θα προσφέρει δωρεάν streaming γνωστών επιτυχημένων ταινιών. Μεταξύ αυτών, το Spider-Man: Far From Home, το Once Upon A Time… In Hollywood του Quentin Tarantino και το Ghostbusters: Afterlife.

Έτσι, οι χρήστες του ERTFLIX μπορούν πλέον να απολαύσουν δωρεάν την ταινία Ghostbusters. Το Ghostbusters: Afterlife κυκλοφόρησε το 2021 με σκηνοθέτη τον Jason Reitman.

Πέρα από τον Paul Rudd στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πρωταγωνιστούν επίσης οι Carrie Coon, Finn Wolfhard και McKenna Grace. Η υπόθεση εστιάζει σε μια μητέρα και τα παιδιά της που αποκαλύπτουν τη σύνδεση τους με τους Ghostbusters, μεταφέροντας την κληρονομιά που άφησε ο παππούς τους.

Οι original Ghostbusters, μεταξύ αυτών και οι Bill Murray, Ernie Hudson και Dan Aykroyd, εμφανίζονται στην ταινία, μαζί με τις Sigourney Weaver και Annie Potts.

Η ταινία Ghostbusters: Afterlife έχει λάβει θετικές κριτικές, με βαθμολογία 7/10 στο IMDB και υποψηφιότητα BAFTA.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια σύντομη περίληψη της ταινίας:

Η Κάλι, μια ανύπαντρη μητέρα, μαζί με τα δύο παιδιά της, μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη στην Οκλαχόμα. Καθώς εγκαθίστανται στο σπίτι του πατέρα της, ανακαλύπτουν μυστικά που σχετίζονται με την περιοχή και τους Ghostbusters.

Απολαύστε δωρεάν πλήθος ξένων σειρών στο ERTFLIX!

Για όλα τα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ