Γνωρίστε τη νέα ταινία του Johnny Depp, Jeanne du Barry (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε τη νέα ταινία του Johnny Depp, Jeanne du Barry (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το νέο trailer από την ταινία Jeanne du Barry, με τους Johnny Depp και Maïwenn στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία παρουσιάστηκε πέρυσι στο φεστιβάλ των Καννών και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως, ενώ ακόμη δεν έχουν γνωστες πληροφορίες για εμφάνισή της στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Depp μετά τη δικαστική διαμάχη του με την Amber Heard. Το trailer προσφέρει μια επίσης ματιά στον βασιλιά της Γαλλίας Louis XV, ρόλο που υιοθετεί ο Depp, καθώς και στην Jeanne du Barry της Maïwenn, που συναντώνται για πρώτη φορά στην οθόνη.

Η υπόθεση εξελίσσεται στη Γαλλία του 1768 και βασίζεται σε ένα άγνωστο πραγματικό γεγονός. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Maïwenn αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και έχει επιμεληθεί το σενάριο μαζί με τους Teddy Lussi-Modeste και Nicolas Livecchi.

7gluFqC

Εκτός από τους πρωταγωνιστές, στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Benjamin Lavernhe ως Jean-Benjamin de La Borde, Pierre Richard ως Louis François Armand, Melvil Poupaud ως Count Guillaume du Barry, India Hair ως Adélaïde de France, Suzanne de Baecque ως Victoire de France, Capucine Valmary ως Louise de France, Pauline Pollmann ως Marie Antoinette, Micha Lescot ως Florimond Claude, Laura Le Velly ως Sophie de France, και άλλοι.

Η ταινία Jeanne du Barry θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την προβολή της στην Ελλάδα. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε μια γεύση από την ταινία μέσω του trailer που ακολουθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ