Έρχεται η συνέχεια του Prey, αλλά το ερώτημα είναι “πότε”;

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για ένα reboot ή spinoff των ταινιών “Predator“, αλλά μόνο μία κατάφερε να πετύχει. Το “PREY” είχε ως στόχο να φέρει φρεσκάδα και νέο πνοή στο γνωστό sci-fi horror franchise. Συνολικά άρεσε στο κοινό και τους κριτικούς και θεωρήθηκε επιτυχία για την 20th Century Studios και τη Disney, παρότι δεν προβλήθηκε ποτέ στους κινηματογράφους και ήταν ένα αποκλειστικό περιεχόμενο του Disney+.

Το τέλος της ταινίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια συνέχεια, η οποία πιθανότατα θα λαμβάνει χώρα σε μια μελλοντική χρονική περίοδο. Επομένως, ένα sequel φαίνεται πολύ πιθανό να συμβεί από καιρό.

Τώρα, νέες πληροφορίες που μεταφέρει το World of Reel αποκαλύπτουν ότι το Prey 2 είναι πράγματι υπό ανάπτυξη για λογαριασμό του Hulu. Αναφερόμαστε στο Hulu επειδή στις Ηνωμένες Πολιτείες, η προβολή γινόταν μέσω αυτής της streaming υπηρεσίας, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο και στην Ελλάδα μέσω του Disney Plus.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα το ακριβές πότε. Λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών και του σωματείου SAG-AFTRA, είναι δύσκολο να προβλεφθεί, αλλά φαίνεται να συμβαίνει μετά το τέλος της απεργίας, όπως και με άλλες μεγάλες παραγωγές του Hollywood.

Πρόσφατα, η Amber Midthunder, πρωταγωνίστρια του πρώτου Prey, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με το στούντιο για το Prey 2, υπονοώντας ότι κάτι συμβαίνει.

Ο πρώτος Prey σκηνοθετήθηκε από τον Dan Trachtenberg, τον σκηνοθέτη του “10 Cloverfield Lane”, σε συνεργασία με τον Patrick Aison.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ