Νέος επίσημος οδηγός του Marvel Cinematic Universe για το timeline

Νέος επίσημος οδηγός του Marvel Cinematic Universe για το timeline

Όλοι γνωρίζουν ότι το timeline του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel δεν είναι και τόσο οργανωμένο, ειδικά μετά το Φάση 4, καθώς έχει ανακατευτεί με τις σειρές του Disney+. Ωστόσο, η Marvel Studios έρχεται να αλλάξει αυτό με τον επίσημο οδηγό με τίτλο “The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline”. Ο οδηγός αυτός θα είναι η απόλυτη πηγή για όλα τα γεγονότα της ιστορίας του MCU.

Για να προμοτάρει αυτόν τον οδηγό, η Marvel έθεσε σε κυκλοφορία ένα trailer, ενώ η κυκλοφορία του οδηγού αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου. “Έχουν συμβεί τόσα πολλά στις ταινίες και τις σειρές. Για αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το ‘The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline'”, αναφέρει ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios. Ένας από τους υπεύθυνους της Marvel Studios, ο Brad Winterbaum, επισημαίνει ότι αυτός ο οδηγός συνιστά τον πρώτο επίσημο χρονικό πίνακα του MCU.

Δείτε το trailer του “The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline”

Ο οδηγός “The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline” θα κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία των Ηνωμένων Πολιτειών στις 24 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ