Είδη Καλοσύνης: Κυκλοφόρησε νέο trailer από την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone

Είδη Καλοσύνης: Κυκλοφόρησε νέο trailer από την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone

Η Searchlight Pictures δημοσίευσε το νέο teaser trailer για το Είδη Καλοσύνης, την πρόσφατη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, μετά την επιτυχία του Poor Things στα Oscar.

Το νέο βίντεο δεν προσφέρει πολλά νέα στιγμιότυπα, καθώς τα περισσότερα έχουν ήδη παρουσιαστεί στο προηγούμενο επίσημο trailer. Θα δείτε την Emma Stone και τους υπόλοιπους σημαντικούς χαρακτήρες από το εντυπωσιακό cast της ταινίας.

Το καστ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου περιλαμβάνει τους Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

Η Searchlight Pictures είχε πει στο παρελθόν ότι το Είδη Καλοσύνης είναι ένα παραμύθι που ακολουθεί έναν άνδρα που προσπαθεί να αναλάβει τον έλεγχο της ζωής του και εστιάζει σε άλλους χαρακτήρες που οι ιστορίες τους ίσως συνδεθούν. Επικεντρώνεται επίσης σε έναν αστυνομικό, τη γυναίκα του οποίου επιστρέφει μεταμορφωμένη, καθώς επίσης και σε μια γυναίκα που αναζητά έναν άνθρωπο με ιδιαίτερες ικανότητες που τον καθιστούν μοναδικό ηγέτη.

Η σκηνοθεσία είναι του Λάνθιμου, ενώ το σενάριο υπογράφει ο επί χρόνια συνεργάτης του, Ευθύμης Φιλίππου, που έχει εργαστεί σε ταινίες όπως The Favourite, Dogtooth, The Lobster και The Killing of a Sacred Deer. Τη μοντάζ ανέλαβε ο Γιώργος Μαυροψαρίδης, που έχει δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάνθιμος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη στο Indiewire πως το Είδη Καλοσύνης είναι “σαν τρεις ταινίες μαζί”.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το 2022 στη Νέα Ορλεάνη και η αρχική ονομασία της ταινίας ήταν “And”.

Το Είδη Καλοσύνης θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου. Δείτε το νέο teaser trailer παρακάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ