Ανακοινώθηκαν οι Ημερομηνίες Κυκλοφορίας των Toy Story 5 και Mandalorian & Grogu

Ανακοινώθηκαν οι Ημερομηνίες Κυκλοφορίας των Toy Story 5 και Mandalorian & Grogu

Η Disney αποκάλυψε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για μερικές από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πότε θα δούμε στις αίθουσες τα Toy Story 5, Mandalorian & Grogu και Tron: Ares. Ωστόσο, παρά τα ευχάριστα νέα, η live-action ταινία Moana θα καθυστερήσει για έναν χρόνο.

Αρχικά, το Mandalorian θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Μαΐου 2026, ενώ το Toy Story 5 προγραμματίζεται να βγει στις 19 Ιουνίου 2026.

Το Tron: Ares αναμένεται στις αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2025, ενώ το Nightbitch με την Amy Adams έχει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου 2024. Σημειώνεται πως η live-action ταινία Moana αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Ιουνίου 2025, αλλά τελικά θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου 2026.

ZoetDf7

Για το Toy Story 5 έχει ανακοινωθεί πως “έρχεται” και ότι ο Tim Allen και ο Tom Hanks θα επιστρέψουν ως Buzz Lightyear και Woody. Σχετικά με το Mandalorian, ο Jon Favreau θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ αυτή θα αποτελεί την πρώτη Star Wars κινηματογραφική παραγωγή μετά το Episode IX: The Rise of Skywalker του 2019.

Σχετικά με το Tron: Ares, ακούγεται πως θα εστιάζει στην άφιξη μιας ΑΙ στον ανθρώπινο κόσμο, με τον Jared Leto να υποδύεται τον Ares. Επιπλέον, ο Evan Peters θα παίξει και αυτός σημαντικό ρόλο στην ταινία.

Τέλος, το Moana 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, σκηνοθετούμενο από τον Dave Derrick Jr., με μουσική από τις Abigail Barlow και Emily Bear, τον Opetaia Foa’i και τον Mark Mancina.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ