Εννέα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, με τις ομάδες της National League 1 και της National League 2 να διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρώτος μεγάλος σταθμός της διοργάνωσης είναι το UNICEF Trophy.
Η αυλαία ανοίγει στις 17.00 σε Βόλο και Κατερίνη. Στο ΕΑΚ Βόλου ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 υποδέχεται την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας, ενώ στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης οι ΓΑΣΠ Πάνθηρες φιλοξενούν τον ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας. Την ίδια ώρα, στο κλειστό «Μίμης Τσικίνας», η ΧΑΝΘ αντιμετωπίζει τον ΑΣ Πανόραμα.
Στις 18.00, στο κλειστό του Πανελληνίου, τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» κοντράρονται με τον Πανελλήνιο ΓΣ. Μία ώρα αργότερα, στο «Σοφία Μπεφόν», ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου υποδέχεται τον ΚΟ Χολαργού, ο οποίος στην πρεμιέρα δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τελικά την πρόκριση. Στην Αργυρούπολη, ο Ερμής υποδέχεται τον ΑΟ Σπόρτιγκ.
Το βραδινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ακόμη αναμετρήσεις. Στο 1ο Μάνδρας, ο ΓΣ Μανδραϊκός φιλοξενεί τον Αθηναϊκό ΑΣ, ενώ στο Promitheas Park ο ΕΑ Προμηθέας 2014 κοντράρεται με τον ΑΣ Απόλλων Πατρών. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου, όπου ο ΑΓΟ Ρεθύμνου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πεύκης.
Από τα ματς της πρεμιέρας, άνετη πρόκριση πήραν ο Αμύντας, ο Απόλλων Πατρών και η Ελευθερούπολη. Στη National League 2, στην επόμενη φάση συνεχίζουν οι ΑΕ Βαρθολομιού, Γαργαλιάνοι, Σύλλας Αιδηψού και Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.
