Το Ψυχικό παίζει σπίτι του με το Λαύριο στις 18:30 σήμερα Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου, για την 10η αγωνιστική της Elite League. Η ομάδα του Τάσου Αντωνάκη ψάχνει τρίτη σερί νίκη μετά τις επιτυχίες κόντρα σε Παπάγο και άλλους. Το Λαύριο, από την άλλη, θέλει να γυρίσει στα θετικά μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας.
Αγωνιστικό πρόγραμμα σε δόσεις
Η αγωνιστική αυτή τρέχει σε έξι φάσεις, με τον σημερινό αγώνα να είναι ο έκτος από οκτώ συνολικά. Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου ακολουθεί το Δάφνη-Παπάγος. Και την επόμενη Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, το ΑΓΕΧ κόντρα στη Βίκος Ιωαννίνων.
Ρεκόρ και μετάδοση
Οι γηπεδούχοι έχουν 6-3 ρεκόρ και έρχονται από δύο νίκες. Το Λαύριο μένει στο 4-5, αφού διέκοψε το τριπλό σερί επιτυχιών του πέρυσι. Ο αγώνας πάει ζωντανά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ, με διαιτητές τους Στρέμπα, Μαρτινάκο και Σιδέρη.
Στο site της Elite League, ο Τάσος Αντωνάκης από το Ψυχικό μίλησε για το ματς.
Τάσος Αντωνάκης, Ψυχικό:
«Ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη στου Παπάγου, όμως για να έχει νόημα θα πρέπει να νικήσουμε και το Λαύριο εντός έδρας.
Το Λαύριο είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και προέρχεται και από ήττα μέσα στο “σπίτι” του, όποτε θα έρθουν να δώσουν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ και σουτάρει καλά στο τρίποντο, και νομίζω πως αν τους περιορίσουμε σε αυτούς τους τομείς έχουμε καλές πιθανότητες.
Προετοιμαζόμαστε σωστά, έχουμε και μερικές μέρες παραπάνω, και πάμε για τη νίκη».
Από πλευράς Λαυρίου, ο Αντώνης Σιγάλας είπε τα εξής.
Αντώνης Σιγάλας, Λαύριο:
«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς εκτός έδρας μπροστά μας με μια πολύ σοβαρή ομάδα με έμπειρους παίκτες και πρέπει να είμαστε ανάλογα συγκεντρωμένοι.
Έχουμε προετοιμαστεί απαραίτητα και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουμε στις νίκες».