Η 22η αγωνιστική της Elite League διεξάγεται σε τρεις δόσεις

Η 22η αγωνιστική της Elite League διεξάγεται σε τρεις δόσεις

Η 22η αγωνιστική της Elite League απλώνεται σε τρεις μέρες, με αγώνες που κρατάνε σε αγωνία τους φίλους του μπάσκετ. Ξεκινάει το Σάββατο με τρία ματς και συνεχίζει Κυριακή και Δευτέρα, μετά την εμβόλιμη που έγινε Τετάρτη και Πέμπτη. Οι διαιτητές και οι κομισάριοι ήδη ορίστηκαν για όλα τα παιχνίδια.

Τα ματς του Σαββάτου και οι διαιτητές

Στις Σοφάδες, στις 17:00, η τοπική ομάδα παίζει με τον ΑΓΕΧ και το τρίο των διαιτητών είναι Τζιοπάνος, Κατωτικίδης και Μαραμής, με κομισσάριο τον Καρακώστα. Στη Νέα Ιωνία, την ίδια ώρα, η Νίκη Βόλου υποδέχεται το Λαύριο, με Πιτσίλκα, Μπακάλη και Νικολαΐδη να κρατάνε το ρολόι και Τέγκα κομισσάριο. Στον Στ. Καλαϊτζή, Πανερυθραϊκός και Μαχητές Πειραματικό αναμετρώνται στις 17:00, υπό το βλέμμα των Θεονά, Στρέμπα και Νάστου, με Κουλούρη κομισσάριο.

Κυριακή και Δευτέρα: Οι υπόλοιποι αγώνες

Κυριακή, στη Λευκάδα, η Δόξα φιλοξενεί το Αιγάλεω στις 17:00, με Τσάνταλη, Ζαχαρία και Κανελλίδη να διαιτητεύουν και Πίγκα κομισσάριο. Στο Μ. Μουρούτσο, Δάφνη και Βίκος Ιωαννίνων παίζουν την ίδια ώρα, με Μαρτινάκο, Κάρδαρη και Παπαδόπουλο Ν. στη διαιτησία και Διμπινούδη κομισσάριο.

Τη Δευτέρα, στον Ήλιδα, Κόροιβος και Παπάγου ξεκινούν στις 17:00, με Μαρινάκη, Ρίζο και Κωνσταντινίδου να ελέγχουν το ματς και Γιαλικάρη κομισσάριο. Στο Ψυχικό, στις 18:30, το Ψυχικό αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας, με Λεβεντάκο, Σπυρόπουλο και Πολάτογλου να είναι οι διαιτητές και Καλαρέμα κομισσάριο. Η αγωνιστική αυτή έρχεται σε καλό timing, με τις ομάδες να ψάχνουν νίκες για να σκαρφαλώσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ