Η Elite League μπαίνει για τα καλά στην τελική φάση της κανονικής περιόδου, με την 21η αγωνιστική να παίζεται εμβόλιμα. Σήμερα, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, έχουμε τέσσερις αγώνες που κρατάνε σε αγωνία, ενώ αύριο ακολουθούν άλλοι τρεις. Το πρωτάθλημα έχει φτάσει στα δύο τρίτα, και κάθε βαθμός μετράει τώρα περισσότερο από ποτέ.
Σημερινά παιχνίδια και ζωντανές μεταδόσεις
Ξεκινάμε στις 17:00 με το ματς στο Λαύριο, όπου οι γηπεδούχοι υποδέχονται τον Πανερυθραϊκό. Διαιτητές είναι ο Μαγκλογιάννης, ο Λεβεντάκος και ο Ραπτογιάννης, με τέταρτο τον Ζώη. Μπορείς να δεις το παιχνίδι live εδώ: Λαύριο Boderm-Πανερυθραϊκός.
Την ίδια ώρα, στο Τ. Καμπούρης, η ΑΓΕΧ αντιμετωπίζει τη ΝΕ Μεγαρίδας, που είναι ισόβαθμες στην τέταρτη θέση. Οι διαιτητές Θεονάς, Ζιώγας και Αργυρούδης θα σφυρίζουν, με τον Νιγιάννη τέταρτο. Η ζωντανή μετάδοση διαθέσιμη στο ΑΓΕΧ-ΝΕ Μεγαρίδος.
Λίγο αργότερα, στις 17:30, στους Πεύκους, οι Μαχητές Πειραματικό παίζουν με τους Σοφάδες. Χατζημπαλίδης, Ευφραιμίδης και Ταρενίδης στο παιχνίδι, τέταρτος ο Πανταζής. Δες το live στο Μαχητές Πειραματικό-Σοφάδες.
Κλείνουμε τη μέρα στις 18:30 στον Παπάγο, που έρχεται από πέντε σερί νίκες και υποδέχεται τη Νίκη Βόλου. Διαιτητές Καρπάνος, Λιότσιος και Καραπαπάς, με τέταρτο τον Φλώρο. Η μετάδοση εδώ: Evertech Παπάγος-Νίκη Βόλου.
Αγώνες αύριο και bonus από National League
Αύριο, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, στις 17:00 στα Ιωαννίνα, ο Βίκος Ιωαννίνων φιλοξενεί το Ψυχικό. Τζιοπάνος, Μπακάλης και Μπουγλός Π. διαιτητές, τέταρτος ο Τζαμάκος.
Στον Γ. Γεννηματά, ο Πρωτέας Β. παίζει με τη Δόξα Λευκάδας, με Μαρινάκη, Μαρτινάκο και Στρέμπα στο παρκέ, τέταρτο τον Μωϋσιάδη. Και στο Αιγάλεω, οι γηπεδούχοι υποδέχονται τον Κόροιβο, διαιτητές Σπυρόπουλος, Καλογριάς και Βαγγάλης, τέταρτος ο Καλαρέμας.
Επιπλέον, στον δεύτερο όμιλο της National League 1, σήμερα στις 19:00 ο Γλαύκος/Έσπερος αντιμετωπίζει τον Προμηθέα 2014. Η ζωντανή μετάδοση στο Γλαύκος/Έσπερος-Προμηθέας 2014.