Βασίλης Δημάκης: “Η Σοφία Βόσσου είναι σαν μάνα μου – Προσπαθώ να είμαι καλά μετά τον χωρισμό”

Βασίλης Δημάκης: “Η Σοφία Βόσσου είναι σαν μάνα μου – Προσπαθώ να είμαι καλά μετά τον χωρισμό”

Ο Βασίλης Δημάκης μίλησε στο “Πρωινό Σουσού” για τα συναισθήματά του μετά τον χωρισμό από την Ερασμία Μάνου, ενώ τόνισε πως η Σοφία Βόσσου, είναι για εκείνον σαν μητέρα του.

«Είχαμε κανονικότατη σχέση, όσο κανονικότατη δεν μπορεί να φανταστεί ο κανένας! Και στην τελική ήξερε και πού με άφηνε η Ερασμία. Κάθε φορά που ερχόταν εδώ, με άφηνε σε ασφαλή χέρια, δεν θα έφευγα να της κάνω καμιά… αυτό!», τόνισε ο Βασίλης Δημάκης.

«Προσπαθώ να είμαι καλά γιατί όπως και να έχει είναι ένας άνθρωπος που ήμασταν δυόμιση χρόνια συνεχόμενα μαζί και προφανώς σου λείπει ο άνθρωπος πρώτα από όλα και τα συναισθήματα και όλα προφανώς, αλλά είναι κάτι που είναι διαχειρίσιμο. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να είναι διαχειρίσιμο. Και η πρώην πεθερά μου, η Σοφία Βόσσου, τιμώ την πεθερά μου, μου χάρισε πολλά ρούχα, πράγματα και όλα όσα είχα ανάγκη. Είναι σαν μάνα μου, βγήκε και μου ψώνισε, να μου πάρει για τα Χριστούγεννα, σαν δεύτερη μάνα μου. Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου να είναι πάντα καλά και να είναι πάντα καλά η γυναίκα, γιατί μου στάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ