Τελευταίο αντίο στην Κίλι Σφακιανάκη σήμερα στη Ριτσώνα: Οικογενειακή τελετή με ιδιαίτερο τραγούδι

Τελευταίο αντίο στην Κίλι Σφακιανάκη σήμερα στη Ριτσώνα: Οικογενειακή τελετή με ιδιαίτερο τραγούδι

Η Κίλι Σφακιανάκη έφυγε από τη ζωή. Σε ηλικία 62 ετών, η σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι τους στη Βάρκιζα, ανήμερα των γενεθλίων του διάσημου τραγουδιστή. Η είδηση βύθισε σε πένθος τον ίδιο και τους οικείους του, ενώ τα τελευταία χρόνια εκείνη παλεύοντας με σοβαρά προβλήματα υγείας έδειχνε να χάνει σταδιακά τις δυνάμεις της.

Ο Νότης Σφακιανάκης, γνωστός για τα λαϊκά του τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από γενιές Ελλήνων, βλέπει τώρα την οικογένειά του να σπαράσσεται από αυτή την απώλεια.

Η κηδεία σε στενό κύκλο

Σήμερα Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, οι φίλοι και οι συγγενείς μαζεύονται για να whoρτίσουν την Κίλι Σφακιανάκη στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Η τελετή γίνεται σε πολύ περιορισμένο κύκλο, όπως επιθυμεί η οικογένεια, αποφεύγοντας κάθε είδους φασαρία ή δημόσια έκθεση. Κάποιοι ψιθυρίζουν πως αυτή η διακριτικότητα δείχνει τον βαθύ πόνο που κρύβεται πίσω από κλειστές πόρτες.

Η κάμερα της εκπομπής “Ραντεβού το ΣΚ” βρέθηκε εκεί, με τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη να καλύπτει το γεγονός από απόσταση, χωρίς να ενοχλήσει κανέναν. Οι παρευρισκόμενοι, ντυμένοι με σκούρα ρούχα, μιλούσαν χαμηλόφωνα για την Κίλι, θυμόντας την ήρεμη παρουσία της δίπλα στον Νότη όλα αυτά τα χρόνια.

Τι πιο πικρό από ένα γενέθλιο που γίνεται νεκρική γιορτή;

Επιθυμία της οικογένειας, όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή του Open, να παίξει κατά τη διάρκεια της τελετής το τραγούδι “Let her go” των Passenger—ένα κομμάτι που μιλά για απώλειες και αναμνήσεις, ταιριάζοντας απόλυτα στην περίσταση. Φαίνεται ότι αυτή η επιλογή αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό κόσμο τους αυτή τη στιγμή.

Η Βάρκιζα, αυτός ο ήσυχος προάστιος χώρος κοντά στη θάλασσα, έγινε ξαφνικά σκηνικό τραγωδίας για τον Νότη Σφακιανάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ