Το «Πάμε Δανάη» έριξε αυλαία, αφήνοντας πίσω του συναισθήματα συγκίνησης και αποχαιρετισμού.
Συναισθηματικό τέλος για το «Πάμε Δανάη»
Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Μαΐου, η αυλαία έπεσε οριστικά για την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα, παρά τη συγκίνηση, διατήρησε το χαμόγελο και τη θετική της διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου στο Mega.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Δέσποινα Καμπούρη στους “Weekenders”, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια κατέρρευσε συναισθηματικά.
Τα δάκρυα της Δανάης Μπάρκα
Μια στιγμή αυθεντικής συγκίνησης προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 την Κυριακή 11 Μαΐου. Το βίντεο δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να ξεσπά σε κλάματα, αγκαλιά με τους συνεργάτες της.
Η Δέσποινα Καμπούρη, περιγράφοντας τη στιγμή, σημείωσε: «Είναι αυτό που σας περιέγραψα και χθες. Ήταν πολύ φορτισμένη. Με το που έσβησαν οι κάμερες ήταν σαν να άφησε τον εαυτό της ελεύθερο να εκφράσει αυτό που πραγματικά αισθανόταν μέσα της. Ήταν σαν να πιεζόταν όλη αυτή την εβδομάδα να κρατηθεί δυνατή για να επηρεαστούν και οι συνεργάτες της. Γνώριζε από την Παρασκευή τα νέα, οπότε είχε μια εβδομάδα μπροστά της. Είναι πολύ δύσκολο… Αμέσως μετά αφέθηκε».