Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Μαρίνας Βλαχάκη στην εκπομπή “Buongiorno”, ο Στέλιος Διονυσίου έδωσε τη δική του απάντηση, διευκρινίζοντας τη θέση του σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για την σχέση τους και την αναφορά στο παρελθόν.
Η απάντηση του Στέλιου Διονυσίου στις δηλώσεις της Μαρίνας Βλαχάκη
Ο Στέλιος Διονυσίου, σε συνέχεια της συνέντευξης της Μαρίνας Βλαχάκη, έγραψε: «Στη χθεσινή μου συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» αναφέρθηκα στο πρόσωπο της κ. Βλαχάκη μεταφέροντας τα συναισθήματά μου ως παιδί τότε, 13 ετών. Δεν έγινε αναφορά στο σήμερα. Η αντιμετώπισή μου είναι πάντοτε ευγενική με ανθρώπινο σεβασμό.»
Οι δηλώσεις της Μαρίνας Βλαχάκη για τη σχέση με τους γιους του Στράτου Διονυσίου
Η Μαρίνα Βλαχάκη αναφέρθηκε στη σχέση της με τους γιους του Στράτου Διονυσίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Buongiorno”: «Συναντηθήκαμε με τον Στέλιο Διονυσίου στην κηδεία της Λιζέτας Νικολάου. Με χτύπησε στην πλάτη και μου είπε «Μαρίνα, τι κάνεις;». Με αγκάλιασε, με φίλησε και μου εξέφρασε την εκτίμηση και την αγάπη του.»
Σχετικά με την παράσταση και την αναφορά του γιου του Στράτου Διονυσίου, δήλωσε: «Όφειλα να ερωτηθώ για τη συμμετοχή του χαρακτήρα μου στην παράσταση. Δεν τους έχω ξαναδεί ποτέ, εκτός από τη δήλωση που έκανε ο γιος του. Δεν αισθάνθηκα καλά.»
Σημαντικά σημεία:
- Συνάντηση Στέλιου Διονυσίου και Μαρίνας Βλαχάκη στην κηδεία της Λιζέτας Νικολάου.
- Δήλωση της Μαρίνας Βλαχάκη για την παράσταση και την αναφορά του γιου του Στράτου Διονυσίου.
- Απάντηση Στέλιου Διονυσίου σχετικά με τα συναισθήματά του από το παρελθόν, όταν ήταν παιδί, προς την τραγουδίστρια Μαρίνα Βλαχάκη.
Η εικόνα από antenna.gr:
Αυτή η διαμάχη φέρνει στο προσκήνιο παλιές ιστορίες και σχέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, προκαλώντας συζητήσεις για το παρελθόν και το παρόν.