Ο Fancy James εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε στην Έλενα Παπαδόγια. Ως στιλίστας της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, της πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, έδωσε λεπτομέρειες για τη δουλειά του μαζί της. Και ξαφνικά, αποκάλυψε γιατί σκέφτεται να μάθει ελληνικά.
Η καθημερινή ρουτίνα με την πρέσβη
Ξεκίνησε χαλαρά, λέγοντας πώς ντύθηκε εκείνη τη μέρα. «Είμαι μια χαρά. Σήμερα είπα να ντυθώ σαν μια μικρή λεοπάρδαλη. Είναι κάτι απλό, για μία Κυριακή που θα πας για brunch», δήλωσε ο Fancy James.
Μίλησε μετά για τη συνεργασία του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Εξήγησε ότι όλα κυλάνε εύκολα ανάμεσά τους. «Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ δεν είναι δύσκολη όσον αφορά στο στιλ της. Είμαι στη μόδα, όπως και εκείνη και είμαστε συνδεδεμένοι. Πάντα ξέρω και είμαι ενήμερος για το πώς θέλει να δείχνει. Είναι τύπου «ωραία, τέλεια» και είμαστε έτοιμοι να φύγουμε. Τις βραδινές ώρες, επειδή είναι πρέσβης και έχει πολλές συναντήσεις με πρωτόκολλα, θέλουμε να δείχνει θηλυκή, κυρία. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράει κοστούμι 24 ώρες το 24ωρο επειδή είναι πρέσβης».
Γιατί θέλει να μάθει ελληνικά
Όταν ήρθε η σειρά του να μιλήσει για την Ελλάδα, τα μάτια του άναψαν. Είναι ξεκάθαρα γοητευμένος από εδώ. Η Θεσσαλονίκη τον κέρδισε τελευταία, ενώ η Μύκονος μένει το top νησί του.
Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τους Έλληνες. «Αγαπώ την Ελλάδα. Θεέ μου, είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Κάθε μέρα λέω τι μέρος. Τώρα είμαι ερωτευμένος με τη Θεσσαλονίκη. Ήμουν εκεί για το Σαββατοκύριακο. Η Μύκονος είναι το αγαπημένο μου νησί. Η αγάπη που λαμβάνω από τους Έλληνες είναι φοβερή. Είμαι τόσο πολύ ευπρόσδεκτος, που νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου…Θέλω να μάθω τη γλώσσα σας για να κοιτάξω για Έλληνες άνδρες, οπότε πρέπει να μάθω τη γλώσσα», είπε ο Fancy James. Κάποιοι θα γελάσουν με τον τελευταίο λόγο, αλλά δείχνει πόσο άνετα νιώθει εδώ.