Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλά για την πατρότητα στα 80 του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλά για την πατρότητα στα 80 του

Σε νέα συνέντευξη, ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε για την πατρότητα στα 80 του. Αποκάλυψε ότι το συναίσθημα είναι “υπέροχο” και εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται κοντά στο νέο του παιδί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το περασμένο Μάιο, σε ηλικία 79 ετών, υποδέχθηκε το έβδομο παιδί του.

Ο ηθοποιός, που έχει κερδίσει 2 Όσκαρ και αυτήν την εβδομάδα έλαβε μία ακόμη υποψηφιότητα για Όσκαρ β΄ ανδρικού ρόλου στην ταινία “Killers of the Flower Moon” του Μάρτιν Σκορτσέζε, και η σύντροφός του, Τίφανι Τσεν, ονόμασαν την κόρη τους Τζία, σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Με την Τίφανι Τσεν 

“Τα πάντα από τα οποία είμαι απορροφημένος ή με ανησυχούν ή το ένα και το άλλο απλά φεύγουν όταν την κοιτάζω. Επομένως, αυτό από μόνο του είναι θαυμάσιο”, δήλωσε ο Ντε Νίρο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο AARP: The Magazine, το οποίο απευθύνεται στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 ετών στις ΗΠΑ. “Εκείνη έχει έναν πολύ γλυκό τρόπο να σε κοιτάζει και να σε καταλαβαίνει… Επομένως, δεν γνωρίζω πώς θα πάει όλο αυτό με εκείνη αργότερα, όταν μεγαλώσει, όμως σκέφτεται και παρατηρεί τα πάντα και παρακολουθεί. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Οπότε, ξέρετε, είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και είναι υπέροχο και θέλω να βρίσκομαι κοντά για όσο περισσότερο μπορέσω, για να την απολαύσω”.

Φωτογραφικό Υλικό: ABACA PRESS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ