Ο Γιάννης Καλλιάνος εξομολογείται: “Σήμερα χάθηκε μέρος της ζωής μου. Θα πληρώσουν για ό,τι έκαναν στον πατέρα μου”

Ο Γιάννης Καλλιάνος εξομολογείται: “Σήμερα χάθηκε μέρος της ζωής μου. Θα πληρώσουν για ό,τι έκαναν στον πατέρα μου”

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής πολιτικός και μετεωρολόγος με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την κατάσταση υγείας του 78χρονου πατέρα του.

“Θέλω να ανοίξω κάποια θέματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να αποκαλύψω αυτούς που φέρανε την οικογένειά μου σε αυτήν την κατάσταση. Ο πατέρας μου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, περνώντας αιμοκάθαρση και έχοντας διαβήτη. Πρόσφατα μπήκε στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών που εμφάνισε στο δάχτυλο του λόγω διαβητικής παθολογίας.”

“Ο πατέρας μου ήταν σε αποδεκτή κατάσταση στο πρώτο νοσοκομείο, αλλά τον παρέπεμψαν σε άλλο χωρίς δικαιολογία. Εκεί, διακόπηκε το δάχτυλό του, μετά από μια περίπλοκη εξέλιξη. Παρά την ανησυχία μας, οι γιατροί δεν τον εισήγαγαν στη ΜΕΘ, απορρίπτοντας την ανάγκη για αυτό.”

“Ο πατέρας μου χειροκροτήθηκε σήμερα από τη ζωή, ενώ μέχρι τότε φαινόταν να αναρρώνει θετικά σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου. Παρότι η κατάστασή του είναι δύσκολη, ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Απολογούμαι για τα δάκρυά μου, αλλά δεν ντρέπομαι. Χωρίς οξυγόνο και ενώ καθαρίζεται από νοσοκόμες κάθε 4 ώρες, παρακαλώ για την προσευχή σας για την επάνοδό του στην υγεία”, πρόσθεσε με δάκρυα ο Γιάννης Καλλιάνος.

“Σήμερα χάθηκε μέρος της ζωής μου. Ελπίζω ότι θα παραμείνει υγιής. Αυτοί που έχουν ευθύνη για την κατάστασή του θα το πληρώσουν ακριβά”, υπογράμμισε επίσης ο Γιάννης Καλλιάνος στο μήνυμά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ