Νίκος Μουτσινάς για το τέλος του “ΝΜ Βραδιάτικα”: “Μου την έλεγε όποιος ανέπνεε”

Νίκος Μουτσινάς για το τέλος του “ΝΜ Βραδιάτικα”: “Μου την έλεγε όποιος ανέπνεε”

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Αυτός ο άνθρωπος που όλοι τον ξέρουν από την τηλεόραση άνοιξε την καρδιά του για πρώτη φορά. Μίλησε για την απουσία του από τις οθόνες και για τα σχέδιά του από εδώ και πέρα.

Χωρίς νοσταλγία για την TV

Ο Μουτσινάς εξήγησε πώς νιώθει μακριά από τον κόσμο της τηλεόρασης. «Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Δεν μου λείπει αυτή η καθημερινότητα, έχω βρει μια ησυχία και μια ηρεμία. Έχω στρίψει τον εγκέφαλό μου σε άλλη κατεύθυνση. Δεν βλέπω τηλεόραση, ούτε την σιχαίνομαι. Αυτή τη στιγμή ζω πολύ καλά χωρίς να είμαι μέσα σε αυτή. Έχω περάσει ωραία, έχω περάσει και δύσκολα. Αυτό που θέλω να κάνω δεν νομίζω να έχει θέσει στην τηλεόραση.»

Θυμήθηκε και το τέλος της τελευταίας του εκπομπής, το «ΝΜ Βραδιάτικα». «Στην τελευταία μου εκπομπή μπήκε μια άνω τελεία, δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε. Δεν με αφορά πώς και αν θα κλείσω την τηλεοπτική μου καριέρα και δεν το λέω με υπεροψία. Κανένας επίλογος.» Δεν φαίνεται να τον απασχολεί πια αυτό.

Στόχος η θεραπεία

Βρίσκεται σε φάση που ψάχνει τον εαυτό του βαθιά. «Κάνω πράγματα για να προσπαθήσω να μάθω το μέσα μου, γιατί με την κάμερα έβλεπα μόνο την εξωτερική μου εικόνα. Θα ήθελα να μπορώ να κάνω κάτι που μέσα από αυτό ο κόσμος θα μπορεί να βοηθηθεί και θα μπορεί να ακούσει πέντε πράγματα, μέσα από τα οποία μπορεί να αποκτήσει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης» είπε.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε τι ονειρεύεται επαγγελματικά τώρα. «Στόχος μου είναι να γίνω θεραπευτής. Μου αρέσει πολύ, θέλω να έχω τετ α τετ συνεδρίες με ανθρώπους και αργότερα να μπορέσω να κάνω ομιλίες, να μπορώ να φτιάξω κάποια forum και άλλα τέτοια. Έχω ολοκληρώσει ένα κομμάτι των σπουδών.»

Για την τηλεόραση κράτησε πόρτα ανοιχτή, αλλά με όρους. «Για το κομμάτι της τηλεόρασης κανείς δεν ξέρει. Θα ήθελα κάτι που να μην έχει πολλές σκοτούρες. Δεν μου αρέσει να μπαίνω στα στόματα όλων. Με την περσινή στραπατσάδα που συνέβη, είχα την αίσθηση ότι είχε μπουκώσει το στόμα της τηλεόρασης να μου την πει. Μου την έλεγε όποιος ανέπνεε. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Όλο αυτό το σκ@τό έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο, χωρίς κανείς να ξέρει ακριβώς την αλήθεια.» Έχει περάσει τα δικά του εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ