Πόλο, αμοιβές στον αθλητισμό και η Κόνι Μεταξά – ο Μάριος Καπότσης μιλάει για όλα.
Ο Μάριος Καπότσης και η πορεία του στο πόλο
Ο Μάριος Καπότσης, ο γνωστός πολίστας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «το Πρωινό» για την πορεία του στον αθλητισμό και όχι μόνο. Ξεκίνησε το πόλο σε ηλικία 3 ετών, όντας επηρεασμένος από τους γονείς του. Ο ίδιος παραδέχεται ότι το πόλο δεν έχει τις ίδιες οικονομικές απολαβές με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, περιγράφοντας τους αθλητές του πόλο ως “πιο ρομαντικούς” που δεν ξεκινούν με γνώμονα το κέρδος.
Οι οικονομικές δυσκολίες στον αθλητισμό και τα ένσημα
Ο Μάριος Καπότσης στάθηκε στις οικονομικές διαφορές ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες αθλήτριες, επισημαίνοντας ότι οι γυναίκες λαμβάνουν χαμηλότερες αμοιβές. Αναφέρθηκε επίσης στην πιθανότητα οι αθλητές του πόλο να χρειάζονται και δεύτερη δουλειά για να ζήσουν. Ένα σοβαρό πρόβλημα που έθιξε είναι η έλλειψη ενσήμων αθλητή μετά το τέλος της καριέρας. Ο ίδιος έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή τραγουδιών, αλλά όπως είπε, είναι δύσκολο να βιοποριστεί κανείς από αυτό, ειδικά σε νεαρή ηλικία. Παρόλα αυτά, θεωρεί τον εαυτό του τυχερό και δεν έχει παράπονο.
Η απάντηση για την Κόνι Μεταξά
Όταν ρωτήθηκε για την Κόνι Μεταξά, ο Μάριος Καπότσης απάντησε σύντομα, λέγοντας ότι της εύχεται τα καλύτερα. Απέφυγε να σχολιάσει αρνητικά, τονίζοντας ότι δεν διαβάζει τέτοια σχόλια και πως θέλει μόνο τα καλύτερα για εκείνη.