H Μαρία Ηλιάκη ανοίγει την καρδιά της στην εκπομπή “Breakfast@Star” και αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους δεν ξεκίνησε podcast, ενώ σχολιάζει με χιούμορ αν νιώθει νοικοκυρά.
Η Μαρία Ηλιάκη “ξεδιπλώνει” τις σκέψεις της
Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στον Πάνο Παπαδόπουλο για την εκπομπή “Breakfast@Star”, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια. “Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τα κρατάμε για την πάρτι μας μόνο,” δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την ανάγκη διατήρησης μιας ισορροπίας.
Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο δημιουργίας podcast, η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε: “Πριν ενάμιση χρόνο ήμουν έτοιμη να κάνω podcast, αλλά με πήρε η μπάλα με την Κατερίνα, γυρίσαμε από Ελβετία, κάπως είχα αποσυντονιστεί και δεν κατάφερα να το κάνω. Δεν ξέρω αν έχει νόημα τώρα που κάνουν όλοι.” Η παρουσιάστρια εξέφρασε επίσης την άποψή της σχετικά με την ενημέρωση για το τέλος εκπομπών μέσω δημοσιευμάτων, θυμούμενη την εμπειρία της στο “Ξαναδέστε τους”, όπου η ενημέρωση ήρθε λίγες μέρες πριν το φινάλε.
Νοικοκυρά, μαμά, εργαζόμενη… ή μήπως fashion icon;
Στην ερώτηση για το αν νιώθει νοικοκυρά, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε με χιούμορ: “Δεν θα σου κάνω το χατίρι να απαντήσω αν νιώθω νοικοκυρά. Δεν μπαίνω σε αυτό το τρυπάκι. Νιώθω απ’ όλα! Και νοικοκυρά, μαμά, εργαζόμενη, fashion icon…” Η παρουσιάστρια τόνισε ότι η προτεραιότητα στην φροντίδα της Κατερίνας θα ανταμειφθεί στο μέλλον. “Το ότι έκανα λίγο πίσω επαγγελματικά για την Κατερίνα, θα το βρω μπροστά μου. Θα με ανταμείψει η ζωή για αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του ό,τι θέλει. Η κάθε μια όπως νιώθει και όπως μπορεί. Πολλά είναι σε κάθε οικογένεια,” κατέληξε.
Η συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη έδωσε μια πιο προσωπική εικόνα, αγγίζοντας θέματα όπως η οικογένεια, η καριέρα και η ισορροπία μεταξύ αυτών.