Κέιτ Μίντλετον: Νέα ανακοίνωση από το Παλάτι για την υγεία της που δημιουργεί ανησυχία

Κέιτ Μίντλετον: Νέα ανακοίνωση από το Παλάτι για την υγεία της που δημιουργεί ανησυχία

Έγινε μια νέα ανακοίνωση σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον μετά τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ειδικά μετά την απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου. Το παλάτι του Κένσινγκτον έκανε γνωστό τον Ιανουάριο το πρόγραμμα ανάρρωσης της πριγκίπισσας και υποσχέθηκε να παρέχει μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Η ανακοίνωση διατηρεί τον χαρακτήρα της αυστηρότητας, αλλά οι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για την καλή πορεία της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα, με τους βασιλικούς αναλυτές να καλούν την βασιλική οικογένεια να είναι πιο διαφανής, ειδικά μετά από όσα ακούγονται.

O βασιλικός βιογράφος Phil Dampier δήλωσε στη MailOnline ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή τους, όμως συνειδητοποίησε ότι οι τελευταίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει αναταραχή, ιδίως μετά τη διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο. Τονίζει τη σημασία της διακριτικότητας και αναφέρει ότι οι αδικαιολόγητες φήμες εξαπλώνονται γρήγορα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Photo Credits: ZUMA PRESS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ