Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: “Υπάρχουν κάποιοι που βάζουν τρικλοποδιές για το συμβόλαιό της”

Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: “Υπάρχουν κάποιοι που βάζουν τρικλοποδιές για το συμβόλαιό της”

Τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για το τηλεοπτικό της μέλλον, η οποία και ανέφερε μεταξύ άλλων έχει επικοινωνία με τους ανθρώπους του Mega, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 28/3. Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως υπάρχουν πρόσωπα στον σταθμό που προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στην Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο, εκείνη δεν έχει μιλήσει ακόμα με το κανάλι, ενώ διατηρεί άψογες σχέσεις με τους υψηλά ιστάμενους.

«Έχω μια πληροφορία, δε ξέρω αν ισχύει, αλλά θα το πω. Γενικότερα την Ελεονώρα την εκτιμά πάρα πολύ η ιδιοκτησία και τα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που μπορεί να τρέχουν τις εκπομπές, χωρίς να θέλω να πω ονόματα γιατί δε με αφορά, είναι και άλλο κανάλι, που βάζουν τρικλοποδιές σε κάποιες εκπομπές και κάποια πρόσωπα, γιατί θέλουν να στηρίξουν κάποιους άλλους.

Αλλά, η Ελεονώρα ακόμα δεν έχει μιλήσει πολύ ψηλά. Όταν μιλήσει εκεί που πρέπει να μιλήσει, νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι μια χαρά. Αυτό γνωρίζω εγώ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Photo Credits: Instagram @nonoram – katken85

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ